Vita:DDS

Innen: HamWiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen HG2ECZ (vitalap | közreműködések) 2006. június 23., 08:25-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Pali!

Kicsit próbáltam dobni a szócikken, de sajnos nincs rá most több időm. Légyszíves nézzd át, ami nem közérthető, próbáld te is még érthetőbbé fogalmazni.

Egy nevét nem vállaló ember - még cikkszerkesztés közben értékes megjegyzéssel segített. Őt szintén megkérném arra, hogy segítsen érthetőbbé tenni a szócikket. Ezzel tényleg sokat tudna segíteni.

--HG2ECZ 2006. június 14., 02:54 (CEST)

Szia Zsolt !

Én nem akartam ennyire mélyen belemenni, próbáltam az egyszerű érthetőség kedvéért lemondani a szakmai kifejezések használatáról, de így is tetszik ! Rajzaim sajnos csak beszkennelt kézi rajzok vannak (nem vagyok egy szorgalmas dokumentáló típus.....) azok közül a komolyabb áramkörnek (AD9852) mindene megvan, ha valaki érez magában indíttatást, hogy megrajzolja rendesen, azt nagyon megköszönném. http://ha7hq.atw.hu címen megtalálható a dds fejezet alatt. Sajna nekem sincs annyi időm, mint kellene, de lassan-lassan majd megtanulom, hogyan kell szépen megszerkeszteni itt az oldalakat. Írnivalóm lenne bőven. . . .

Üdv

                     Pali

Pali!

Ha tudsz közérthetőbbet, vagy például olyat, hogy kettébontani egy gyors tájékoztatásra, és elméleti háttérre - nyugodtan nyúlj bele. Azt hiszem, mindegyikünk tanulja még a wiki-stílust.

A lényeg az, hogy a felszínes érdeklődő is megtalálja az őt érdeklő információt, és aki mélyebbre akar ásni, az is találjon csemegéznivalót.

Amivel kínlódok: átláthatóság és a szintek elkülönítése. Ha van rá ötleted, alakítsd át bátran! (Ha nem jobb, az archívból a régit is vissza lehet szedni)

Rajz: gyorsan rajzoltam egy igen leegyszerűsítettet XFIG segítségével. Ha van közérthetőbb ötleted, csak bártan. Lásd: wiki-elv.

--HG2ECZ 2006. június 17., 00:42 (CEST)


A 2 kép egymás mellett túl széles 800*600-on :( Inkább egymás alá.

Gg630504 2006. június 22., 22:24 (CEST)


Átrendeztem. Ha ilyen problémát találsz, rendezd át a többit is!

--HG2ECZ 2006. június 23., 08:19 (CEST)