Szolnoki rádióamatőr találkozó

Innen: HamWiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen NOR (vitalap | közreműködések) 2017. május 30., 21:24-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Szeretettel meghívunk a rendezőség nevében a Szolnoki Rádiós Randevúra.

Ideje

Minden év július hó utolsó hétvégéje. Konkrét időpont az aktuális események szócikkben.

Helye

FIGYELEM, HELYSZÍN VÁLTOZÁS!!
Szolnok, Szandaszőlősi általános iskola,

Gorkij Utca 47, Szolnok

Gorkij (most Simon F.) u. 47. alatt kerül megrendezésre. Jó bérbeadói tapasztalat esetén állandó helyszín lesz.

QTH lokátor: KN07cc


Megközelítése

Kocsival a 21. század technikai adottságaihoz mérten GPS navigáció használatával vagy józan paraszti ésszel és egy kis térképismerettel adott.

Tömegközlekedéssel a vasútállomásról a szandaszőlősi busszal, a Gorkij utcai általános iskolánál kell leszállni, ott már megláttok minket.

Szolnok2017.jpg


Útbaigazítás

145.275 MHz FM; PMR 4/12.

Szervező

Tibi, HA5AEB, távbeszélő: +36 70 260-6818.

Szállás

  • Belépődíj a találkozóra 500 Ft/fő. (független attól hogy péntek vagy szombat érkezett)
  • Kocsi behajtási díj a találkozóra 500 Ft/kocsi. (független attól hogy péntek vagy szombat érkezett)

Figyelem, szállás házban ezen a helyen nincs, aki eddig igénybe vette a motel szobáit, ezévben más szállást kell keressen!!!


Program

Nap folyamán folyamatosan börze, ismerkedés, bográcsolási lehetőség. Rádiós kitelepülésre hely, áram rendelkézésre áll. Ha már elfáradtál a sok leskelődésben, fölfrissítheted magad a közelben levő melegvizes strandon.

Egyéb jellemzők

Nemzetközi szinten ismert rádióstalálkozó. Román, svájci, belga, holland, szlovák és ukrán amatőrök is rendszeres résztvevői a találkozónak.
Péntek délben tábornyitás, lehet sátrazni, bográcsolni, büfé lesz. (Idéntől egzotikus ételekkel kiegészítve) Alvást mindenki maga kell, hogy megoldja. (sátor, autó, fa alatt, árokban...) Hely van bőven, kb. 3x akkora mint az előző helyen.

Kérünk minden autóval érkezőt hogy a rendezők kérését vegyék figyelembe a viták elkerülése végett. Ez pl. a "fűre gépjárművel állni" szabály betű szerinti betartását feltételezi.

A személyenként illetve járművenkénti belépődíj az egész ottartózkodásra vonatkozik, tehát érdemes már péntek délben lejönni és csak vasárnap elindulni pancsolni.

Táborzárás vasárnap.

Története

Az első találkozó ????. évben volt. Korábban a szolnokiak rendezték, majd az Abonyi Rádióklub felügyelete alatt történt a rendezés. 2008-ban elmaradt a tisza áradása miatt.

Honlapja

Képek