HamWiki:Névjegy

Innen: HamWiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen HG2ECZ (vitalap | közreműködések) 2006. július 5., 13:39-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Célok

Ezen az egyre bővülő lapon közös erővel próbálunk összeállítani egy olyan rádióamatőr-tudásbázist, ahol bármelyik rádióamatőr kielégítheti a jövőben tudásvágyát. Ez egy interaktív honlap, ahol az olvasás mellett szócikket is tudsz írni. Ezért ha valamit nem találsz, vagy találsz javítanivalót benne, a másik idetévedő rádióamatőr segítése érdekében vedd légyszíves a fáradságot és írjál róla te is egy értelmes szócikket! Könnyebbség: a félkész vagy hibás gondolatot tartalmazó cikkedet valaki más ugyanúgy jóra fogja itt javítani, ahogy te is javíthatod itt a mások által összeállított szócikkek hiányosságait. Tehát az összkép olyan lesz, amilyenre a közösség formázza.

Szerkesztési segédlet a bal oldali Segítség menüpontban található.

Ha írsz egy szócikket, és valamit nem tudsz, akkor ne ijedj meg, hagyd nyugodtan üresen vagy tégy oda valami utalást arra, hogy kiegészítendő illetve ellenőrizendő és biztosan lesz valaki, aki rövidesen kijavítja. Elvégre is valami ilyesmiről szól ez az egész HamWiki.

Technikai háttér

  • A wiki.ham.hu szervere egy 2x300MHz Sun UltraSparc2, 1.5GB RAM, amit HA8FN Lacitól kaptunk.
  • Az operációs rendszere Solaris 10, aminek a bekonfigurálásánál sokat segitett nekünk Laci.
  • Az adatbiztonságról egyidejűleg több lemezre történő adatrögzítés és több független számítógépre naponta történő biztonsági mentés gondoskodik.

Szerverüzemeltetők

Lapszerkesztők

Lásd a szócikkek felett a "Laptörténet" fülön. Köszönet nekik az anyagok publikálásáért, javításáért.

Hibavisszajelzés

Ha valamilyen hibát találsz, akkor kérlek itt jelezd: hibabejelentés.