HASix találkozó

Innen: HamWiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Gg630504 (vitalap | közreműködések) 2011. július 2., 17:00-kor történt szerkesztése után volt. (HASix újratöltve)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ideje

Dátuma véletlenszerű, a HASix fórumon HASix arckönyv csoporton kerül meghirdetésre. Konkrét időpont az aktuális események szócikkben.

Általában kora délután, 13 órakor kezdődik, és addig tart, amíg a közösség igényli.

Helye

HASix találkozó helyszíne. Címe: Budaörs Rózsa út 20.

Helye: Fenyő étterem kölöntermében.

Megközelítés közúton
 • M1/M7 autópálya bevezető szakaszán (M0-ás körgyűrűig nem kell matrica) a „Gazdagrét” kijáratnál kihajtani, Budaörsre a mellékelt térképvázlat szerint behajtani. Jelzőlámpás kereszteződésnél kell a főútról a hegy felé fordulni.
Megközelítés tömegközlekedéssel
 • Busszal: Móricz Zsigmond körtér - Sasadi út - Budaörs vonalon a 40 / 240 / 240E jelű helyijáratos buszok állnak meg a Tulipán utcánál. Lásd térképet és a BKV honlapját. Vonaljegy lyukasztása bérleteseknek is kell - mert Budapesten kívülre utazunk.
 • Vasútállomásoktól (lásd: http://www.menetrendek.hu):
  1. Kelenföldi pályaudvarnál a hegy felé kisétálni a Budaörsi útig, gyalogos felüljárón átmenni. Ott a Sasadi út megállója a fenti busznak.
  2. Déli pályaudvar: Inkább a Kelenföldi pályaudvaron célszerű leszállni. Innen egyébként a 139-es busz gyaloglás nélkül visz a Sasadi út megállóhoz.
  3. Keleti pályaudvar: személy/gyorsvonattal Kelenföldi pályaudvarra és Sasadi úti megállóra gyalogolni, vagy 7/7E/173/173E buszok egyikével Móricz Zsigmond körtérre és ott átszállni.
  4. Nyugati pályaudvar: 4/6 villamossal Móricz Zsigmond körtér és ott átszállni. Esetleg Zugló vasútállomástól a 7/7E/173/173E buszok egyikével a Móricz Zsigmond körtérre és ott átszállni.

QTH lokátor: JN97LL61pk

Útbaigazítás

Szervező

HASix fórum közössége.

Étkezés, szállás

Belépődíj
nincs
Étkezés
finom ételeket főznek a kisvendéglőben.
Szállás
 ?

Program

HASix fórum internetes közösségének kötetlen, beszélgetős, sörözgetős találkozója.

 • kötetlen rádióamatőr és egyéb eszmecserék
 • néhány rádióamatőr érdekesség bemutatása
 • evés, ivás

Története

Az első találkozó 2008-ban volt. Igény mutatkozott rá, feldobták a fórumon és lett.

Honlapja