„Csóri Csuka rádióamatőr találkozó” változatai közötti eltérés

Innen: HamWiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
39. sor: 39. sor:
 
Kitelepülős rádiózás (SOTA, WFF) kedvelőinek: a HA/KD-052 alig 5 km, a HAFF-038 kevesebb, mint 2 km.  
 
Kitelepülős rádiózás (SOTA, WFF) kedvelőinek: a HA/KD-052 alig 5 km, a HAFF-038 kevesebb, mint 2 km.  
  
A találkozó a falunapi [http://www.csor.hu/node/2711 Csuka Fesztivál] része, ne hagyd otthon a családot, ők sem fognak unatkozni, de szerény programot mi is szervezünk a gyerekeknek
+
A találkozó a falunapi [http://www.csor.hu/filez/A4-k%C3%A9toldalas.pdf Csuka Fesztivál] része, ne hagyd otthon a családot, ők sem fognak unatkozni, de szerény programot mi is szervezünk a gyerekeknek.
  
 
== Története ==
 
== Története ==

A lap 2015. augusztus 25., 08:57-kori változata

Ideje

Konkrét időpont az aktuális események szócikkben. 2015-ben a szokásostól eltérően, a találkozó augusztus utolsó szombatján (29-én) lesz!

Helye

Csór, Fő tér, (a polgármesteri hivatal mögött)

Megközelítés közúton:

  • Gépkocsival: A 8. sz főúton Budapest, Székesfehérvár felől a 18. km-nél, Veszprém felől a 21. km-nél kell letérni, tábla jelzi.
  • Kerékpárral: Székesfehérvárról Iszka-szőlőhegyen keresztül kisforgalmú, ám jó minőségű aszfaltúton, Várpalotáról Inotán keresztül száraz időben jól járható földúton.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

  • A Székesfehérvár – Várpalota helyközi Volán autóbuszjárattal Csór, szövetkezeti bolt (leánykori nevén Csuka Csárda) megállóig. Közvetlen járat Budapestről, Veszprémből, Esztergomból, Dunaújvárosból.

APRS: 18° 15,39’E; 47° 12,24’E QTH lokátor: JN97DE08sx.

Útbaigazítás

145,400 145,525 MHz.

Szervező

HA4KYB

Szállás

Belépődíj: Nincs

Étkezés: A találkozó a falunapi program része, lesz büfé, ebédjegyet is lehet vásárolni, sőt az idén (2014) is lesz főzőverseny, aki éhesen vagy szomjasan marad az magára vessen!


Program

Kötött program nincs, csak kötetlen beszélgetés, eszmecsere, önképzés. Ha elhozod a fiók alján porosodó cserére, vagy eladásra szánt alkatrészeidet, készülékeidet, akkor börze is lesz. Ha éppen most készült el, vagy "gyanúsan" viselkedik az URH (50 MHz - 2 GHz) antennád vagy kábeled, hozd el, profi gyári vektoranalizátorral ellenőrizheted a legfontosabb paramétereket.

Kitelepülős rádiózás (SOTA, WFF) kedvelőinek: a HA/KD-052 alig 5 km, a HAFF-038 kevesebb, mint 2 km.

A találkozó a falunapi Csuka Fesztivál része, ne hagyd otthon a családot, ők sem fognak unatkozni, de szerény programot mi is szervezünk a gyerekeknek.

Története

Az első "hivatalos" találkozó 2011-ben volt. Előtte, HG4GFJ Józsi csalta el a falunapra a környékbeli amatőröket, ebből a kezdeményezéséből jött létre a találkozó. A létszám évről-évre bővül, gyere Te is, minél többen vagyunk, annál jobb!

Honlapja