„Vita:DDS” változatai közötti eltérés

Innen: HamWiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
7. sor: 7. sor:
  
 
--[[User:HG2ECZ|HG2ECZ]] 2006. június 14., 02:54 (CEST)
 
--[[User:HG2ECZ|HG2ECZ]] 2006. június 14., 02:54 (CEST)
 +
 +
Szia Zsolt !
 +
 +
Én nem akartam ennyire mélyen belemenni, próbáltam az egyszerű érthetőség kedvéért lemondani a szakmai kifejezések használatáról, de így is tetszik ! Rajzaim sajnos csak beszkennelt kézi rajzok vannak (nem vagyok egy szorgalmas dokumentáló típus.....) azok közül a komolyabb áramkörnek (AD9852) mindene megvan, ha valaki érez magában indíttatást, hogy megrajzolja rendesen, azt nagyon megköszönném.
 +
http://ha7hq.atw.hu címen megtalálható a dds fejezet alatt. Sajna nekem sincs annyi időm, mint kellene, de lassan-lassan majd megtanulom, hogyan kell szépen megszerkeszteni itt az oldalakat. Írnivalóm lenne bőven. . . .
 +
 +
Üdv
 +
                      Pali

A lap 2006. június 16., 21:49-kori változata

Pali!

Kicsit próbáltam dobni a szócikken, de sajnos nincs rá most több időm. Légyszíves nézzd át, ami nem közérthető, próbáld te is még érthetőbbé fogalmazni.

Egy nevét nem vállaló ember - még cikkszerkesztés közben értékes megjegyzéssel segített. Őt szintén megkérném arra, hogy segítsen érthetőbbé tenni a szócikket. Ezzel tényleg sokat tudna segíteni.

--HG2ECZ 2006. június 14., 02:54 (CEST)

Szia Zsolt !

Én nem akartam ennyire mélyen belemenni, próbáltam az egyszerű érthetőség kedvéért lemondani a szakmai kifejezések használatáról, de így is tetszik ! Rajzaim sajnos csak beszkennelt kézi rajzok vannak (nem vagyok egy szorgalmas dokumentáló típus.....) azok közül a komolyabb áramkörnek (AD9852) mindene megvan, ha valaki érez magában indíttatást, hogy megrajzolja rendesen, azt nagyon megköszönném. http://ha7hq.atw.hu címen megtalálható a dds fejezet alatt. Sajna nekem sincs annyi időm, mint kellene, de lassan-lassan majd megtanulom, hogyan kell szépen megszerkeszteni itt az oldalakat. Írnivalóm lenne bőven. . . .

Üdv

                     Pali